Bul-RoundedLeftBig
Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Welkom bij Swimtrainer.nl - Swimtrainer.be

Swimtrainer.nl is een online bestel-, advies- en servicecentrum van FREDS SWIM ACADEMY Benelux - United Kingdom – Ireland, voor B2B en B2C.

Informatie
Productinformatie: hier kunt u alle product informatie lezen
Bestelling plaatsen: hier kunt u uw bestelling plaatsen
Advies: hier kunt u terecht voor advies
Service: hier kunt u terecht voor onze klantenservice
Betalingsmogelijkheden: IDEAL, Mister Cash, Paypal, creditcard, vooraf overmaken
Levering: wordt binnen 1 a 2 werkdagen bij u geleverd door GLS track & Trace systeem  
Wij wensen u veel en veilig zwemplezier toe!

B2B, online groothandel enkel voor de zakelijke klant:
Nieuwe dealers gelieve eenmalig een dealer account aan te maken, zie rechtsonder, dealer login. 
Vraag
hier of via office@swimtrainer.uk uw dealercode aan om uw orders gemakkelijk en snel te plaatsen. 

Alvast bedankt voor uw gewaardeerde order.

Met vriendelijke groeten,

Berthje van Dijk
Klantenservice
Swimtrainer.nl

FREDS SWIM ACADEMY Benelux
United Kingdom – Ireland

Bedrijfprofiel FREDS SWIM ACADEMY
 “Zwemvleugels en een zwemring” inspireerde de gediplomeerde zwem-, ski- en tennisleraar  Alfred Warmuth tot het bedenken van het eerste prototype SWIMTRAINER “Classic”. Hij was ontevreden over de bestaande drijfmiddelen. Hij vond ze instabiel, niet veilig en ze gaven geen juiste zwemhouding aan baby’s en kinderen. Jarenlang heeft hij ontwikkeld, naar het beste en meest veilige drijfmiddel, waarin kinderen niet “hangen met de voeten naar beneden” maar veilig, actief, vertrouwd en leerzaam in de ideale zwemhouding liggen met veel bewegingsvrijheid.
 
Het eerste prototype SWIMTRAINER “Classic” was toen een feit. In het begin gebruikte hij de prototypes in zijn eigen zwemscholen, genaamd FREDS SWIM ACADEMY. Na het veel te vroeg overlijden van Alfred Warmuth, is zijn dochter met haar man doorgegaan met zijn innovatie, filosofie en met de ontwikkeling en uiteindelijke verkoop van dit unieke product.
 
Inmiddels is FREDS SWIM ACADEMY GmbH, wereldwijd actief als im- en exportbedrijf gaan functioneren met de SWIMTRAINER “Classic” en meer veilige zwemproducten voor kinderen. De totale FREDS SWIM ACADEMY Groep, met meer dan 50 officiële landenimporteurs heeft inmiddels wereldwijd een prominente plaats verworven als een internationaal opererende handelsonderneming binnen dit segment.
 
De FREDS SWIM ACADEMY Groep richt zich op een groot aantal doelgroepen, zoals grootwinkelbedrijven, inkoopcombinaties, winkelketens, postorderbedrijven, groothandels, vakantieparken, zwembadbedrijven en detailhandels-bedrijven.

Wie zijn wij:
FREDS SWIM ACADEMY Benelux - United Kingdom – Ireland is een professionele, exclusieve landenimporteur en distributeur in hoogwaardige SWIMTRAINERS “Classic” en méér veilige zwembenodigdheden voor de bovenstaande landen. Zoals UV 80 zonwerende kleding voor kinderen vanaf 3 maanden tot 12 jaar. Wij staan voor veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid en ondersteunen onze klanten en partners met professionele verkoop in de Benelux, United Kingdom en Ireland. De producten zijn direct leverbaar. Daarbij is de productondersteuning, after-sales en betrokkenheid met onze klanten en partners, voor ons een centraal begrip.
 
Inmiddels is het moederbedrijf FREDS SWIM ACADEMY GmbH www.swimtrainer.com , wereldwijd actief als im- en exportbedrijf gaan functioneren met de SWIMTRAINER “Classic” en meer veilige zwemproducten voor kinderen. De totale FREDS SWIM ACADEMY Groep, met meer dan 50 officiële landenimporteurs heeft inmiddels wereldwijd een prominente plaats verworven als een internationaal opererende handelsonderneming binnen dit segment.

De FREDS SWIM ACADEMY Groep richt zich op een groot aantal doelgroepen, zoals grootwinkelbedrijven, inkoopcombinaties, winkelketens, postorderbedrijven, groothandels, vakantieparken, zwembadbedrijven en detailhandels-bedrijven.
 
B2B, online groothandel enkel voor de zakelijke klant:
Nieuwe dealers gelieve eenmalig een dealer account aan te maken, zie rechtsonder, dealer login. 
Vraag
hier of via office@swimtrainer.uk  uw dealercode aan om uw orders gemakkelijk en snel te plaatsen. 

Tenslotte: 
De FREDS SWIM ACADEMY Groep ontwikkelt en verkoopt wereldwijd uitsluitend veilige en kwalitatieve producten die voldoen aan de normen die worden gesteld. Alles in het belang van een veilige omgeving voor onze baby’s en kinderen in en om het water. Wij waarborgen onze producten en zijn continu in ontwikkeling.

Met vriendelijke groeten,

Martin Broekx
Managing Director
 
FREDS SWIM ACADEMY Benelux 
United Kingdom – Ireland

FREDS SWIM ACADEMY is een handelsactiviteit van TBM Sales Value B.V.