Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Beste Klant en Ambassadeur,

Uw mening en uw ervaringen zijn voor ons van groot belang!

Plaats hier uw review

Natuurlijk hopen wij, dat u tevreden zult zijn over onze producten en diensten. Wij horen graag van u, uw ervaringen met de SWIMTRAINER "Classic" of van de andere veilige producten van FREDS SWIM ACADEMY.

Aansluitend is het grootste compliment voor ons, dat u uw tevredenheid doorverteld binnen uw vrienden - familiekring, tenslotte bent u een van onze ambassadeurs...

Bedankt voor uw mening en heel veel zwemplezier gewenst!

Met vriendelijke groeten,

Berthje van Dijk
Klantenservice

Swimtrainer.nl
FREDS SWIM ACADEMY Benelux
 
Danielle 06-08-2018 om 08:51:17

Ik ben ontzettend tevreden over de service van dit bedrijf! Wij zijn de klip kwijt geraakt en kregen kosteloos een nieuwe toegezonden. De swimtrainer raad ik iedereen aan! Onze dochter van 1 jaar geniet er ontzettend van en ze leert echt al zwemmen! Een nieuwe waterrat is geboren!

Liesbeth 02-04-2018 om 19:35:41

Hele vlotte levering! Product nog niet uitgeprobeerd!

annemarie bastemeijer 12-01-2018 om 01:24:13

hele fijne waterschoentje soepel snel drogend perfect. snelle levering

Kimberley 27-10-2017 om 20:05:11

vandaag kreeg ik een telefoontje van jullie n.a.v. een klachtenmail over onze kapotte swimtrainer. Goed gesprek gehad met extra adviezen en de belofte dat we een nieuwe swimtrainer ontvangen. Vanmiddag gezorgd voor de bewijzen waar jullie om vroegen en dezelfde middag nog een reactie dat wij morgen een pakketje zullen krijgen met de nieuwe swimtrainer. Complimenten voor de snelle en fijne service en oplossing! Wij gaan binnenkort weer genieten van het zwemmen met onze dochter.

Lydia 19-06-2017 om 10:12:28

Geweldige service!
Ik had een swimtrainer gekocht welke lek bleek te zijn, door middel van een foto kreeg ik geheel kostenloos een nieuwe trainer toegestuurd en die was de volgende dag al in huis!
En dat niet alleen we werden zeer goed en netjes geholpen.
En hebben een kortingscode gekregen waarmee we met korting kunnen kopen.
Weinig zaken die zo netjes met hun klanten omgaan..
Super goed dat het e-mail adres op de band staat..
Bedankt!

S.J.S. Nouwens-Hagenbeek 11-06-2017 om 21:39:05

Was iig netjes en goed verzorgd verpakt. Snelle service. Heb het nog niet in gebruik genomen voor onze kleindochter; maar ik ga er vanuit dat ik hier óók tevreden over zal zijn!

S.J.S. Nouwens-Hagenbeek 05-06-2017 om 19:25:47

Snelle service. Goed en netjes verpakt. Prima!

Lieke 19-05-2017 om 10:07:44

Geweldig in gebruik! Mijn dochtertje was te klein voor een gewone zwemband en dit vond ze super. Was een onderdeel kwijt geraakt en deze is mij kosteloos verzonden. Perfecte service!!

Bijleveld 11-05-2017 om 18:00:03

De pakketdienst bezorgde de bestelling niet omdat mijn adres zogezegd onvindbaar was. Na telefonisch contact met de verzender was mijn pakje alsnog op tijd binnen voor mijn weekendje weg, tijdens welke ik de zwemband zal uitproberen. Tot dusver zodoende tevreden; goed verpakt product met ingesloten kortingsbonnen, hulpvaardig en vriendelijk personeel dat zich inzet voor de klant.

sense 07-04-2017 om 19:50:00

top service!
persoonlijke tekst en kadeverpakking!

 
Pagina 1 van 5