Categories
Pages
Your shopping cart is empty.
Menu

Dear Customer and Ambassador,
 
Your opinion and your experiences are very important to us!
 
Post your review here.
 
Naturally we hope that you will be satisfied with our products and services. We would like to hear from you about your experiences with the SWIMTRAINER "Classic " and/or other safe products of FREDS SWIM ACADEMY.
 
The biggest compliment for us, would be that you tell your family and friends about your satisfaction with our products, after all you are one of our Ambassadors...
 
Thank you for your feedback and lots of swimming fun!
 
Best regards,

Berthje van Dijk
Customer Service
Swimtrainer.uk

FREDS SWIM ACADEMY Benelux
United Kingdom & Ireland 
 

Danielle - 06/08/2018 at 08:51

Ik ben ontzettend tevreden over de service van dit bedrijf! Wij zijn de klip kwijt geraakt en kregen kosteloos een nieuwe toegezonden. De swimtrainer raad ik iedereen aan! Onze dochter van 1 jaar geniet er ontzettend van en ze leert echt al zwemmen! Een nieuwe waterrat is geboren!

Liesbeth - 02/04/2018 at 19:35

Hele vlotte levering! Product nog niet uitgeprobeerd!

annemarie bastemeijer - 12/01/2018 at 01:24

hele fijne waterschoentje soepel snel drogend perfect. snelle levering

Kimberley - 27/10/2017 at 20:05

vandaag kreeg ik een telefoontje van jullie n.a.v. een klachtenmail over onze kapotte swimtrainer. Goed gesprek gehad met extra adviezen en de belofte dat we een nieuwe swimtrainer ontvangen. Vanmiddag gezorgd voor de bewijzen waar jullie om vroegen en dezelfde middag nog een reactie dat wij morgen een pakketje zullen krijgen met de nieuwe swimtrainer. Complimenten voor de snelle en fijne service en oplossing! Wij gaan binnenkort weer genieten van het zwemmen met onze dochter.

Lydia - 19/06/2017 at 10:12

Geweldige service!
Ik had een swimtrainer gekocht welke lek bleek te zijn, door middel van een foto kreeg ik geheel kostenloos een nieuwe trainer toegestuurd en die was de volgende dag al in huis!
En dat niet alleen we werden zeer goed en netjes geholpen.
En hebben een kortingscode gekregen waarmee we met korting kunnen kopen.
Weinig zaken die zo netjes met hun klanten omgaan..
Super goed dat het e-mail adres op de band staat..
Bedankt!

S.J.S. Nouwens-Hagenbeek - 11/06/2017 at 21:39

Was iig netjes en goed verzorgd verpakt. Snelle service. Heb het nog niet in gebruik genomen voor onze kleindochter; maar ik ga er vanuit dat ik hier óók tevreden over zal zijn!

S.J.S. Nouwens-Hagenbeek - 05/06/2017 at 19:25

Snelle service. Goed en netjes verpakt. Prima!

Lieke - 19/05/2017 at 10:07

Geweldig in gebruik! Mijn dochtertje was te klein voor een gewone zwemband en dit vond ze super. Was een onderdeel kwijt geraakt en deze is mij kosteloos verzonden. Perfecte service!!

Bijleveld - 11/05/2017 at 18:00

De pakketdienst bezorgde de bestelling niet omdat mijn adres zogezegd onvindbaar was. Na telefonisch contact met de verzender was mijn pakje alsnog op tijd binnen voor mijn weekendje weg, tijdens welke ik de zwemband zal uitproberen. Tot dusver zodoende tevreden; goed verpakt product met ingesloten kortingsbonnen, hulpvaardig en vriendelijk personeel dat zich inzet voor de klant.

sense - 07/04/2017 at 19:50

top service!
persoonlijke tekst en kadeverpakking!

Juliette - 06/04/2017 at 12:42

Heel tevreden. Ik krijg een artikel nageleverd wat heel netjes is gecommuniceerd. Artikelen zijn zoals beschreven en emails worden netjes binnen korte tijd beantwoord. Ik ben dus een tevreden klant! Bedankt voor het badeendje!

 n_kames@msn.com   
Leen Van Breda - 09/02/2017 at 11:47

Vriendelijk - Snelle levering - goede kwaliteit!

Patrick - 05/02/2017 at 17:18

We hebben de Swim Trainer in het zwembad vd Efteling kunnen testen toen onze meid 6mnd oud was. Heerlijk om haar zo vrij te zien bewegen en te genieten. Ook de bestelling zelf verliep uitermate vlot.

Mary - 26/01/2017 at 07:35

Snelle levering en alles netjes samen verpakt.

meijers-beekmans - 02/07/2016 at 13:17

netjes en op tijd is de bestelling bezorgd

Cynthia - 17/06/2016 at 13:03

Bedankt voor de snelle levering!

Judith - 15/06/2016 at 12:38

Perfecte afhandeling, fijn en veilig product.

Rolloos - 03/05/2016 at 13:48

De Swimtrainer is heel geschikt om al met kleine kinderen te zwemmen. Onze dochter van 5 maanden kan zo lekker zelf drijven en bewegen.
Na een aantal keer gebruik was er een naadje los gegaan van het bandje waar de armen doorheen gaan. Een nieuw bandje is kosteloos opgestuurd. Prima service!

L. Marks - 23/03/2016 at 19:11

Snelle levering.

omaina - 03/03/2016 at 16:46

heb een swimtrainer voor mijn kleindochter besteld mijn schoondochter was er erg blij mee leuk zulke handige spullen te vinden op de huishoudbeurs en nog bedankt voor de snelle levering

 
Page 1 from 3
 
 
 
 
 
Dear visitor,

The website is currently being optimized, you can visit our site, but placing an order will not always be possible, apologies for any inconvenience.

If you enter the word SWIMTRAINER via google you will see where you can purchase the SWIMTRAINER “Classic”.

B2B? If you are interested as a reseller, please contact office@swimtrainer.uk

Best regards,


Berthje van Dijk
Customer Service

FREDS SWIM ACADEMY Benelux
United Kingdom & Ireland
SWIMTRAINER “Classic” and Swimming Supplies
E : office@swimtrainer.uk