Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
MenuFREDS SWIM ACADEMY Dealer worden?

FREDS SWIM ACADEMY heeft service en kwaliteit bijzonder hoog in het vaandel staan. In meer dan 50 landen wereldwijd hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd met de SWIMTRAINER “Classic” en aanverwante zwemproducten.

Daarom selecteren wij nieuwe partners, Business-to-Business nauwkeurig. Wij willen graag samenwerken met professionele partners, die onze passie delen voor het vermarkten van kwalitatief en duurzame producten van FREDS SWIM ACADEMY en die een waardig ambassadeur zijn van ons merk!

Spreekt het bovenstaande u aan en wenst u meer informatie betreffende een dealerschap? Stuur dan een mail met uw bedrijfsgegevens naar office@swimtrainer.uk . Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.
 
 
 
 
 

Beste bezoeker,

Op dit moment wordt de website geoptimaliseerd, u kunt onze site bezoeken, maar een bestelling plaatsen zal niet altijd mogelijk zijn, excuses voor het eventuele ongemak.

Als u via google het woord SWIMTRAINER invult dan ziet u dat u de SWIMTRAINER “Classic” bij vele winkels in Nederland en België verkrijgbaar is en eventueel online te bestellen is.

B2B? Als u interesse heeft als wederverkoper, neem dan contact op via office@swimtrainer.uk  

Veel zwemplezier gewenst,

Met vriendelijke groeten,

Berthje van Dijk
Customer Service

FREDS SWIM ACADEMY Benelux
United Kingdom & Ireland
SWIMTRAINER “Classic” and Swimming Supplies
E : office@swimtrainer.uk