Bul-RoundedLeftBig
Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Met deze Combi-Voordeel Set bent u en uw kindje tot zijn/haar 6de helemaal klaar voor veilig, leerzaam en met plezier zwemmen.

De rode SWIMTRAINER "Classic" wordt gebruikt voor vroege gewenning in het water en voor het spelenderwijs leren zwemmen met de juiste beenbewegingen.

De SWIMTRAINER "Classic" geeft de directe actieve ideale zwemhouding aan. Het is een veilige, gebruiksvriendelijke, compacte zwemband met een gemakkelijke instelbare veiligheidsgordel.

Deze betrouwbare zwemband van hoogwaardige kwaliteit is speciaal ontworpen voor baby's en peuters met een gewicht van ongeveer 6kg tot 18kg en is geschikt voor beginners. Vanaf 3 maanden tot circa 4 jaar.

Nu inclusief de oranje SWIMTRAINER "Classic" wordt gebruikt voor het aanleren van de juiste arm-en beenbewegingen.

Deze betrouwbare zwemband van hoogwaardige kwaliteit is speciaal ontworpen voor kleine kinderen met een gewicht van circa 15 kg tot 30 kg en is geschikt voor beginners en gevorderden. Vanaf 2 jaar tot circa 6 jaar.

Het instructieboekje, de handleiding is bijgesloten in de verpakking, en kunt u eventueel hieronder downloaden.

Inclusief SWIMTRAINER "Classic" handpomp
Met het opblazen van de SWIMTRAINER (vooral de witte kleine luchtkamers) kan het lastig zijn om voldoende (lucht)druk in te blazen, zodat het terugslagklepje van de  veiligheidsventielen 100% gaat functioneren. Deze compacte, krachtige en kwalitatieve handpomp, welke voorzien is van een special verloopstuk (is géén bal-pomp verloopstuk), zorgt ervoor dat u de SWIMTRAINER maar ook vele andere kleinere opblaasbare producten in een korte tijd goed, sneller, gemakkelijker en met een hogere spanning oppompt, dan u deze met uw mond opblaast.

Vooral de witte zijkussentjes dient men goed op te pompen, dit is belangrijk voor de juiste afstelling en het correcte gebruik van de SWIMTRAINER. Geleverd in een afsluitbare poly-bag.


 
Bijlagen:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 50,97 € 37,50
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.