Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

De hoogwaardige silicone ventielen met terugslagklep. Het kan voorkomen dat het ventiel vervormd is en dat de afsluitdop en/of de terugslagklep niet direct 100% functioneert, dit kan door de verpakking en transport komen, waardoor het ventiel vervormd is en de terugslapklep nog niet helemaal goed zit. Dit komt vaker voor bij opblaasartikelen zoals luchtbedden, etc, die ook een terugslagventiel hebben. Let op, goedkope modellen hebben vaak geen veiligheidsventiel met terugslagklep.

Bij de SWIMTRAINER kan kan men dit eenvoudig oplossen zodat deze goed gaan functioneren. Als het ventiel eenmaal goed functioneerd, dan blijft deze altijd goed functioneren. Volg hieronder de volgende stappen:

  1. Laat 5 minuten het complete ventiel in heet water liggen, hierdoor wordt het ventiel (silicone) soepeler.
  2. Vervolgens knijpt u het ventiel diverse malen goed in en uit, zodat deze soepeler wordt en dat het ventiel de normale ronde vorm aanneemt. Het kan zijn dat de afsluitdop en de terugslagklep nu al functioneren, waarmee het probleem is opgelost. Mocht dat niet zo zijn, lees dan verder.
  3. Mocht de terugslagklep nog niet functioneren, neem dan een pompje of een compressor (zie ook extra opmerking). Wees dus voorzichtig, want de witte luchtkamers zijn snel gevuld met lucht(druk).
  4. U blaast voorzichtig de luchtkamer met pomp of compressor op, zodat de luchtkamer strak zijn en goed gevuld met lucht(druk). Bij voldoende druk gaat de terugslag klep functioneren en blijft dat doen. Mocht u nog geen handpompje hebben? Deze zijn verkrijgbaar in onze webshop.

    04-10-2011 00:00

 
 
 
 
 

Beste bezoeker,

Op dit moment wordt de website geoptimaliseerd, u kunt onze site bezoeken, maar een bestelling plaatsen zal niet altijd mogelijk zijn, excuses voor het eventuele ongemak.

Als u via google het woord SWIMTRAINER invult dan ziet u dat u de SWIMTRAINER “Classic” bij vele winkels in Nederland en België verkrijgbaar is en eventueel online te bestellen is.

B2B? Als u interesse heeft als wederverkoper, neem dan contact op via office@swimtrainer.uk  

Veel zwemplezier gewenst,

Met vriendelijke groeten,

Berthje van Dijk
Customer Service

FREDS SWIM ACADEMY Benelux
United Kingdom & Ireland
SWIMTRAINER “Classic” and Swimming Supplies
E : office@swimtrainer.uk