Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

De hoogwaardige silicone ventielen met terugslagklep. Het kan voorkomen dat de terugslagklep niet direct 100% functioneert, dit kan door de verpakking en transport komen, waardoor de terugslapklep nog niet helemaal goed zit. Dit komt vaker voor bij opblaasartikelen zoals luchtbedden, etc, die ook een terugslagventiel hebben. Let op, goedkope modellen hebben vaak geen veiligheidsventiel met terugslagklep.

Bij de SWIMTRAINER kan kan men dit eenvoudig oplossen zodat deze goed gaan functioneren. Als het ventiel eenmaal goed functioneerd, dan blijft deze altijd goed functioneren. Volg hieronder de volgende stappen:

  1. Laat ca.1 minuut heet water over het ventiel lopen, hierdoor wordt de silicone nippel, soepeler.
  2. Vervolgens knijpt u het ventiel diverse malen goed in en uit, zodat deze soepeler wordt. Het kan zijn dat de terugslagklep nu al functioneerd, waarmee het probleem is opgelost. Mocht dat niet zo zijn, lees dan verder.
  3. Mocht de terugslagklep nog niet functioneren, neem dan een pompje of een compressor (zie ook extra opmerking). Wees dus voorzichtig, want de witte luchtkamers zijn snel gevuld met lucht(druk).
  4. U blaast voorzichtig de luchtkamer met pomp of compressor op, zodat de luchtkamer strak zijn en goed gevuld met lucht(druk). Bij voldoende druk gaat de terugslag klep functioneren en blijft dat doen. Mocht u nog geen handpompje hebben? Deze zijn verkrijgbaar in onze webshop.

    18-04-2012 00:00

 
 
 
 
 

Beste bezoeker,

Op dit moment wordt de website geoptimaliseerd, u kunt onze site bezoeken, maar een bestelling plaatsen zal niet altijd mogelijk zijn, excuses voor het eventuele ongemak.

Als u via google het woord SWIMTRAINER invult dan ziet u dat u de SWIMTRAINER “Classic” bij vele winkels in Nederland en België verkrijgbaar is en eventueel online te bestellen is.

B2B? Als u interesse heeft als wederverkoper, neem dan contact op via office@swimtrainer.uk  

Veel zwemplezier gewenst,

Met vriendelijke groeten,

Berthje van Dijk
Customer Service

FREDS SWIM ACADEMY Benelux
United Kingdom & Ireland
SWIMTRAINER “Classic” and Swimming Supplies
E : office@swimtrainer.uk