Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Foto
Kan ik de Swimtrainer met een compressor of een hoge drukpomp opblazen?

  03-04-2011  

Nee, dit raden wij af. Vooral de witte luchtkamers, deze zijn zeer klein en zijn dus zeer snel gevuld met lucht, vooral het buik ondersteunende gedeelte. Zodra daar men een hoge druk pomp of een compressor gaat opblazen, dan komt er te veel en te snel een te hoge druk (bar) in dat gedeelte en zorgt dan vanzelfsprekend voor een lek. U begrijpt dat dit niet onder een fabrieksgarantie kan vallen. Lees hier meer over het buik ondersteunende gedeelte. Wij adviseren u, onze handpomp met special verloopstuk voor de veiligheidsventielen, waarmee u gemakkelijk en snel alle luchtkamers op de gewenste luchtdruk kan brengen. Mocht u nog geen handpompje hebben? Deze zijn verkrijgbaar in onze webshop. LET OP: Ook met de swimtrainer handpomp, bij het opblazen van de buikondersteunende luchtkamer. Aangezien dit een zeer kleine luchtkamer is,...

Lees meer

Wij zijn de sluiting kwijt van de veiligheidsgordel?

  14-03-2011  

Neem direct contact op met onze  Klantenservice

Lees meer

Als ik bestel en direct via mijn bank betaal, in hoeveel werkdagen is dan mijn bestelling binnen?

  10-08-2010  

Na ontvangst betaling, sturen wij uw bestelling binnen 1 a 2 werkdagen via GLS naar u toe. Met Ideal, Mister Cash en Paypal is de betaling direct en is de snelste manier om uw bestelling te ontvangen.

Lees meer

Mijn kindje is 1,5 jaar en weegt 13 kilo, welke swimtrainer zou u mij adviseren?

  01-04-2010  

Gezien de keuring zouden wij u de rode Swimtrainer moeten adviseren,. Echter komt het voor dat in de praktijk de oranje Swimtrainer gebruikt kan worden. Zorg er wel voor dat de zijkussentjes goed hard worden opgeblazen, eventueel met een pompje (Let op met een hoge drukpomp, aldaar het een kleine luchtkamer is). De zijkussentjes zorgen ervoor dat uw kindje op de juiste positie blijft liggen. De oranje Swimtrainer kan tot 30KG (ca. 6 jaar) gebruikt worden, en ze liggen in deze wat dieper in het water, waardoor men beter de armslag kan gaan maken.

Lees meer

Kan de SWIMTRAINER “Classic" kantelen?

  01-03-2010  

Nee, als u de SWIMTRAINER “Classic” correct afstelt en gebruikt is dit niet mogelijk. U doet de SWIMTRAINER “Classic” aan op het droge. De juiste positie is "de kin op de kikker”, dit is het logo van FREDS SWIM ACADEMY, vervolgens doet u de veiligheidsgordel over het hoofd en de schouders, en sluit deze. Dan stelt u de veiligheidsgordel af, zodat deze aan zit. Trek een voor een de veiligheidsgordel door sleufje 1 en 2. Zonder of met weinig lucht gaat dat gemakkelijker dan als u deze vol heeft opgeblazen.  Deze veiligheidsgordel moet aan zitten, hetzelfde als u een rugzak/schoudertas draagt. Als deze niet aan zit, dan heeft uw kindje teveel bewegingsvrijheid met het bovenlichaam. Het zwaartepunt moet dus ten alle tijden in de SWIMTRAINER “Classic blijven en niet er over of...

Lees meer

Afkoelingperiode 14 dagen

  12-02-2010  

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via onze klantenservice. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Lees meer

Mijn vraag staat er niet bij?

  01-02-2010  

Neem dan direct contact op met onze Klantenservice

Lees meer

Privacybeleid

  02-01-2010  

Privacybeleid FREDS SWIM ACADEMY Benelux Versie 0.1 Deze pagina is voor het laatst aangepast op 27.01.2015   Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken. Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van FREDS SWIM ACADEMY Benelux . U dient zich ervan bewust te zijn dat FREDS SWIM ACADEMY Benelux niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. FREDS SWIM ACADEMY Benelux respecteert de privacy van alle...

Lees meer

Wat zijn de algemene voorwaarden?

  02-01-2010  

Woord vooraf De Algemene Voorwaarden van FREDS SWIM ACADEMY Benelux worden op aanvraag kosteloos naar u toegezonden. Lees deze Algemene Voorwaarden eerst aandachtig door voordat u onze site gaat gebruiken. In deze gebruiksvoorwaarden worden een aantal condities, gebruiken en juridisch zaken geregeld. Indien u het niet eens bent met een of meerdere onderdelen van deze site, dient u geen gebruik maken van deze site. Aangezien de inhoud van onze website en de Algemene Voorwaarden periodiek worden aangepast, raden wij u aan om deze regelmatig re raadplegen zodat u op de hoogte bent van de actuele stand van zaken. Acceptatie Op deze site zijn de volgende Algemene Voorwaarden van toepassing. Met het verkrijgen van toegang tot deze website accepteert u dat u gebonden bent aan onze Algemene Voorwaarden. Telkens wanneer u deze site...

Lees meer

Kan ik mij beroepen op herroepingsrecht?

  02-01-2010  

Ja, u heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via benelux@swimtrainer.com . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Lees meer

Sluiting werkt niet of niet goed genoeg

  11-04-2000  

Het komt sporadisch voor dat de veiligheidssluiting niet direct goed functioneert. Dit kan door transport of tijdens het verpakken gebeurd zijn. De sluiting geeft geen "klik" en kan men dus niet sluiten. Dit is eenvoudig op te lossen; het sluitingsgedeelte met de duim naar buiten drukken, zodat de gradenhoek van de sluiting iets groter wordt en wel in de sluiting valt. Hierdoor "klikt"de sluiting wel en functioneert deze 100%. Veel zwemplezier gewenst!

Lees meer

 
 
 
 
 

Beste bezoeker,

Op dit moment wordt de website geoptimaliseerd, u kunt onze site bezoeken, maar een bestelling plaatsen zal niet altijd mogelijk zijn, excuses voor het eventuele ongemak.

Als u via google het woord SWIMTRAINER invult dan ziet u dat u de SWIMTRAINER “Classic” bij vele winkels in Nederland en België verkrijgbaar is en eventueel online te bestellen is.

B2B? Als u interesse heeft als wederverkoper, neem dan contact op via office@swimtrainer.uk  

Veel zwemplezier gewenst,

Met vriendelijke groeten,

Berthje van Dijk
Customer Service

FREDS SWIM ACADEMY Benelux
United Kingdom & Ireland
SWIMTRAINER “Classic” and Swimming Supplies
E : office@swimtrainer.uk