Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Nieuw model SWIMTRAINER “Classic”,  de verandering van “ruwe” pvc naar “gladde” pvc:

Tot nu toe werden de keuringen, waarschuwingen, naamsvermelding etc. afgedrukt met een vellenpers op de SWIMTRAINER “Classic”. Deze druktechniek is al heel oud, en produceert te veel uitlaatgassen. China heeft de klimaatveranderingsovereenkomst gedeeltelijk aanvaard en beloofd dat bedrijven die het milieu vervuilen, worden gesloten. Waarmee ook de oude techniek niet meer mogelijk is.
Wettelijk is men verplicht om alle keuringen, waarschuwingen, naamsvermelding etc. te vermelden op het product. Echter is het onmogelijk om met de nieuwe druktechniek te gebruiken op de oude, wat geruwde PVC film te drukken. We moeten dus een vloeiende PVC film gebruiken voor de productie, die dezelfde sterke kwaliteit en ook de hoge kwaliteitseisen heeft waardoor we o.a. het TüV keurmerk kunnen behouden.

Dit is 100% in orde, echter is het optisch wel veranderd, de vloeiende PVC film is glanzend en niet dof, daarbij is het oppervlak strak en niet ruw.
Een bijkomend feit is dat wij sporadisch klachten ontvingen van gebruikers dat een baby met een gevoelige huid wat uitslag kon krijgen, dit had te maken met de ruwheid van de PVC in combinatie van de te gevoelige huid in combinatie met de invloeden van water.

Met het nieuwe model SWIMTRAINER “Classic” is de bovenstaande klacht verholpen en kan men optimaal genieten van de SWIMTRAINER “Classic”.

Veel zwemplezier!
 
    01-01-2018 00:00