37f616863dd255819336588949b271f3.jpg
e2cf6096d28764dbe164df40c021fdb9.png
68da00350339670b691eb88a5fbc2f6f.png
6d5aadd003947958076859395ac5884f.jpg

Beste Klant en Ambassadeur,

Uw mening en uw ervaringen zijn voor ons van groot belang!

Plaats hier uw review

Natuurlijk hopen wij, dat u tevreden zult zijn over onze producten en diensten. Wij horen graag van u, uw ervaringen met de SWIMTRAINER "Classic" of van de andere veilige producten van FREDS SWIM ACADEMY.

Aansluitend is het grootste compliment voor ons, dat u uw tevredenheid doorverteld binnen uw vrienden - familiekring, tenslotte bent u een van onze ambassadeurs...

Bedankt voor uw mening en heel veel zwemplezier gewenst!

Met vriendelijke groeten,

Berthje van Dijk
Klantenservice

Swimtrainer.nl
FREDS SWIM ACADEMY Benelux
 

Lydia - 19/06/2017 om 10:12

Geweldige service!
Ik had een swimtrainer gekocht welke lek bleek te zijn, door middel van een foto kreeg ik geheel kostenloos een nieuwe trainer toegestuurd en die was de volgende dag al in huis!
En dat niet alleen we werden zeer goed en netjes geholpen.
En hebben een kortingscode gekregen waarmee we met korting kunnen kopen.
Weinig zaken die zo netjes met hun klanten omgaan..
Super goed dat het e-mail adres op de band staat..
Bedankt!

S.J.S. Nouwens-Hagenbeek - 11/06/2017 om 21:39

Was iig netjes en goed verzorgd verpakt. Snelle service. Heb het nog niet in gebruik genomen voor onze kleindochter; maar ik ga er vanuit dat ik hier óók tevreden over zal zijn!

S.J.S. Nouwens-Hagenbeek - 05/06/2017 om 19:25

Snelle service. Goed en netjes verpakt. Prima!

Lieke - 19/05/2017 om 10:07

Geweldig in gebruik! Mijn dochtertje was te klein voor een gewone zwemband en dit vond ze super. Was een onderdeel kwijt geraakt en deze is mij kosteloos verzonden. Perfecte service!!

Bijleveld - 11/05/2017 om 18:00

De pakketdienst bezorgde de bestelling niet omdat mijn adres zogezegd onvindbaar was. Na telefonisch contact met de verzender was mijn pakje alsnog op tijd binnen voor mijn weekendje weg, tijdens welke ik de zwemband zal uitproberen. Tot dusver zodoende tevreden; goed verpakt product met ingesloten kortingsbonnen, hulpvaardig en vriendelijk personeel dat zich inzet voor de klant.

sense - 07/04/2017 om 19:50

top service!
persoonlijke tekst en kadeverpakking!

Juliette - 06/04/2017 om 12:42

Heel tevreden. Ik krijg een artikel nageleverd wat heel netjes is gecommuniceerd. Artikelen zijn zoals beschreven en emails worden netjes binnen korte tijd beantwoord. Ik ben dus een tevreden klant! Bedankt voor het badeendje!

 n_kames@msn.com   
Leen Van Breda - 09/02/2017 om 11:47

Vriendelijk - Snelle levering - goede kwaliteit!

Patrick - 05/02/2017 om 17:18

We hebben de Swim Trainer in het zwembad vd Efteling kunnen testen toen onze meid 6mnd oud was. Heerlijk om haar zo vrij te zien bewegen en te genieten. Ook de bestelling zelf verliep uitermate vlot.

Mary - 26/01/2017 om 07:35

Snelle levering en alles netjes samen verpakt.

meijers-beekmans - 02/07/2016 om 13:17

netjes en op tijd is de bestelling bezorgd

Cynthia - 17/06/2016 om 13:03

Bedankt voor de snelle levering!

Judith - 15/06/2016 om 12:38

Perfecte afhandeling, fijn en veilig product.

Rolloos - 03/05/2016 om 13:48

De Swimtrainer is heel geschikt om al met kleine kinderen te zwemmen. Onze dochter van 5 maanden kan zo lekker zelf drijven en bewegen.
Na een aantal keer gebruik was er een naadje los gegaan van het bandje waar de armen doorheen gaan. Een nieuw bandje is kosteloos opgestuurd. Prima service!

L. Marks - 23/03/2016 om 19:11

Snelle levering.

omaina - 03/03/2016 om 16:46

heb een swimtrainer voor mijn kleindochter besteld mijn schoondochter was er erg blij mee leuk zulke handige spullen te vinden op de huishoudbeurs en nog bedankt voor de snelle levering

Miranda - 20/02/2016 om 17:38

Snel geleverd, leuk product!

Moeder van Nina - 28/01/2016 om 23:20

Thx voor de snelle levering! Echt een uitvinding, vorige week voor de 1ste keer gaan zwemmen, en Nina (bijna 6 maanden) spartelt al lekker rond in de zwemtrainer! Het pompje is een aanrader! We zullen deze zeker promoten, mijn buuf gaat trouwens ook een bestellen ;-)

Marei - 29/12/2015 om 20:22

Echt een super fijne zwemband!

Marei - 29/12/2015 om 20:22

Echt een super fijne zwemband!

 
Pagina 1 van 2